maanantai 20. elokuuta 2012

Aurinkopuuterini

Minulle on kerääntynyt muutamia aurinkopuutereita ja korostustuotteita, jotka haluan esitellä teille. Valitettavasti joukossa on myös sellaisia yksilöitä, joita ei enää valmisteta tai niitä ei saa Suomesta.

Aurinkopuuterithan kuuluvat erityisesti kesään ja kesämeikkiin. Useat sarjojen kesälookit sisältävät oman auinkopuuterinsa ja uusia aurinkopuutereita tupsahtelee keväisin kauppojen hyllyille. Omiin meikkirutiineihini kuitenkin kuuluu aurinkopuuterin käyttö koko vuoden ympäri. Käytän sitä yleensä enemmän kasvojen varjostamiseen, kuin siihen tavanomaiseen sun-kissed -lookin luomiseen. Toiset aurinkopuuterit soveltuvat varjostuksiin toisia paremmin, mutta esittelen nyt omat tuotteeni.

Tässäpä nämä ovat.



Esittelen nämä järjestyksessä mattaisimmasta laadusta siihen kaikista hohtavimpaan :)


 Ensimmäisenä Nivean Beaute Stay Real Terra. Suomessahan ei myydä enää ollenkaan Nivean meikkejä, eli tätä tuskin saa enää mistään. Tykkään tästä todella paljon (kuten kuvasta varmaan näkyy :D) koska tämä on mattapintainen ja sävy on sopiva varjostuksiin. Tämän ainut miinuspuoli on hyvin Niveamainen tuoksu, mutta onneksi sitä ei enää kasvoille laittamisen jälkeen haista. Olen päättänyt, että kulutan tämän kokonaan loppuun, ennen kun korkkaan käyttöön seuraavaavan aurinkopuuterin :)




Seuraavaksi on luvassa tämän kesän uutuus L'oréalilta, nimittäin Glam Bronze-sarjaan kuuluva uusi aurinkopuuteri nimeltä LaTerra Face & Body Sun Powder, jonka sain itse L'oréalilta palkaksi yhdestä työkeikasta alkukesästä. En ole vielä tätä kunnolla testannut, koska haluan pakkomielteisesti käyttää sen Nivean loppuun :) Tämä on kuitenkin mattapintainen, hieman Niveaa tummempi. Tuossa swatchissa tämä näyttääkin melko oranssilta, joten minusta tuntuu, että tämä ei välttämättä sovellu niin hyvin varjostuksiin. Ei ainakaan omalle kalmankalpealle iholleni, tai sitten tätä täytyy laittaa erittäin hennolla kädellä ;)

 
  Pysymme edelleen niissä mattalaaduissa, seuraavaksi vuorossa on Artistryn True Bronze -aurinkopuuteri. Tätä sarjaahan voi ostaa Suomessa merkin omilta myyjiltä (toimii samalla tavalla kuin esimerkiksi Avon tai Oriflame) tai sitten Amwayn omilta sivuilta. Valitettavasti en osaa sanoa, onko juuri tätä aurinkopuuteria enää saatavilla, sillä olen saanut tämän kaverini kautta joskus muutama vuosi sitten.

Tämä on jauhemaista ja todella tummaa, mutta kun tätä laittaa iholle, ei lopputulos ole kovinkaan tumma. Sävy on melko sama iholla kuin Nivean aurinkopuuterissa. Tätä pitäisi käyttää enemmän, mutta jotenkin koen omassa käytössäni kiinteän puuterin nopeammaksi ja helpommaksi, kun ei tarvitse varoa sotkuja. Siksi tämä on valitettavasti unohtunut minulla meikkipöydän uumeniin koko kesäksi, mutta meinaan tehdä asiaan muutoksen heti kun viimeisetkin muruset Niveasta loppuvat :)



 
 Tämä tuote on jo merkkinsäkin puolesta melko erikoinen tapaus. E. Funkhouser on sarja, jota ei käsittääkseni ole mahdollista enää saada Suomesta. Sama kaveri, jonka kautta sain aikoinaan tuon Artistryn aurinkopuuterin, välitti myös tätä sarjaa. Hänellä on vieläkin paljon sarjan meikkejä, ja sarja vaikuttaa todella mielenkiintoiselta ja laadukkaalta.

 Mutta siis asiaan. Tämä on nimensä mukaisesti tarkoitettu nimenomaan varjostuksiin. Mutta, tässä on mukana pienenpieniä hileitä (tuskin näkyvät kuvassa) mikä on minusta hieman outoa.. Lisäksi tämä on sävyltään melko keltaista, mutta iholle tämä sulautuu ihan hyvin. Juuri sen hileisyyden takia en ole tätä hirveästi käyttänyt ja tämä on kokenut lähes saman kohtalon tuon Artistryn aurinkopuuterin kanssa. Ehkä pitäsi antaa tälle vielä mahdollisuus.

 
Sitten siirrytään jo monelle varmasti tutumpaan tuotteeseen, nimittäin L'oréalin Glam Bronze Sun Radiance Trio -hohtopuuteriin. Tässä on kolme eri sävyä, joita voi käyttää erikseen, tai sitten yhdessä sekoitettuna. Itse suosin jälkimmäistä tapaa eniten, mutta joskus käytän tuota keskimmäsitä sävyä yksin luomivärinä. Miellän tämän tuotteen enemmänkin hohto- kuin aurinkopuuteriksi, sillä tällä saa todella hohtavaa jälkeä. Tämä ei siis missään nimessä sovellu varjostuksien tekemiseen, vaan nimenomaan korostuksiin. Tämä on omiaa siihen sun-kissed-lookin tekoon :)

 
Viimeisimpänä, vaan ei suinkaan vähäsimpänä on äärimmäisen vanha Oriflamen hohtopuuteri, enkä todellakaan enää muista milloin olen tämän saanut :D tämä on pyörinyt matkassa ja ollut välillä kovemmassa käytössä, välillä vähemmässä. Tällä saa korostettua kivasti rusketusta sipaisemalla tätä kulmaluulle, poskipäille ja decolteelle. Hieman samaan tyyliin siis kuin tuota edellistä Sun Radiance Trioa. Harmi vain, että tämä ei pysy kunnolla iholla, vaan haihtuu nopesti.

2 kommenttia:

  1. Noita Funkhouserin meikkejä myydään nykyään EF Studio -nimellä, Suomessa saa ainakin Beauty by Awanda -nettikaupasta. Sain pari tuotetta kokeiltavaksi viime keväänä, ja ovat kyllä olleet erinomaisia.

    VastaaPoista