tiistai 7. elokuuta 2012

Uudet kynnet

Mimaxilta tilaamani tuotteet pääsivät testiin, kun väkersin itselleni uudet kynnet. Minulla oli melkoiset epäilykset mustaa värigeeliä kohtaan, mutta se osoittautui erittäin hyväksi. Pigmenttiä oli riittävästi ja kahdella ohuella kerroksella sai  erittäin peittävää jälkeä :)

Innostuin testaamaan myös käsinmaalausta, kun kerran tilasin siihen tarkoitetut siveltimet. Siveltimet maksoivat n. 4 euroa, mutta niillä saa tehtyä todella tarkkaa jälkeä. Noh, kovin tarkoiksi ei voi sanoa oikean käteni kukkasia, vähän tärrännyttä tavaraa :D Pitää vielä paljon treenata tätä hommaa!

Mutta tässä siis uudet kynteni.



Näissä siis kolmea eri glitteriä, mustaa värigeeliä ja kukat maalattu akryylimaaleilla. Olen muuten täysin menettänyt sydämeni tälle muodolle :)

8 kommenttia:

  1. Aivan ihanat! Parhaimmat mitä on nähty!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi, minustakin nämä ovat erityisen onnistuneet, vaikka itse sanonkin :)

      Poista
  2. tosi upeet!! :) -A

    VastaaPoista
  3. Aivan ihanat kynnet olet tehnyt! <3 Ymmärsinkö oikein, että tilasit tuon maalauksiin käyttämäsi siveltimen Mimaxilta? Mulla olisi hakusessa ihan superohut, oikein pikkutarkkaan tuherteluun sopiva väline =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Juu nämä siveltimet tilasin
      http://www.mimax.fi/liner-ohutkarkinen-sivellin-p-1200.html näyttää melko surkeilta kuvassa mutta hyvin sain nuo kukat maalattua noilla, suosittelen :)

      Poista
  4. Wau, upeat kynnet M! :)
    Treffattasko joku päivä porukalla? Kuusamon tyär nimittäin kyseli vierailusta.. :)

    -S-

    VastaaPoista